irrigated garden

Vad är en bra installatör av bevattningssystem värd?

Redan i början av 1990-talet fanns det flera tillgängliga distributörer av bevattningssystem i Ungern, men Toro-varumärket har överträffat andra konkurrenter avsevärt när det gäller varumärkes- och marknadsbyggande. Även om Toro är en utmärkt tillverkare av bevattningsprodukter är det inte på grund av dess kvalitet, utan på grund av de inhemska distributörernas förmåga att praktiskt taget kontrollera 90 procent av vår marknad. Vid den tiden var frågan nedan inte relevant, eftersom om någon användare visste något om bevattningssystem var det allt de visste: Toro!

Källa: https://sharemouse.hu/mit-er-a-jo-ontozorendszer-telepito/

Vilket är det bästa märket för bevattningssystem?

Jag har fått den här frågan av användare i nästan tjugo år nu, så att de kan fatta ett enkelt beslut när de får rätt svar! Tyvärr finns det bara ett subjektivt svar, och det är också ur teknisk synvinkel, vilket jag är rädd att det inte har så mycket att göra med vad slutanvändaren vill höra. För dem är det viktigaste att bevattningssystemet är tillförlitligt och uppfyller deras trädgård och deras individuella krav fullt ut. Alla bevattningssystemmärken i världen av professionell bevattningsteknik kan leverera detta i dag!

Det kan naturligtvis finnas specifika egenskaper i trädgården som en tillverkare har lagt större vikt vid än en annan och som därför kan erbjuda en bättre produkt än en annan, men användaren vet det bara i de allra sällsyntaste fallen. Detta är något som en välutbildad, erfaren och kunnig yrkesman med god kännedom om paletten av delar till bevattningssystem för hushållsbruk kommer att kunna välja! Därför anser jag att det inte är varumärkesinformation som behövs, utan en bra yrkesman!

Byggandet av ett automatiskt bevattningssystem är en komplex uppgift som kräver kunskap om flera olika yrken! Det är inte en teknisk anordning som en dammsugare eller gräsklippare, utan något som måste monteras på plats enligt förutsättningarna! Oavsett om det är en prydnadsträdgård, köksträdgård, park, idrottsplats eller golfbana måste du veta hur man gör!

Det bästa är alltså att lita på hans erfarenhet. Din kollega kanske är varumärkeslojal, vilket är bra. Det är troligt att han är väl förtrogen med vad du erbjuder och att han kommer att samarbeta bra med dig. Nyckeln är att ha ett professionellt bevattningssystem av ett märke som är tillverkat i USA! En bra yrkesman väljer bara en!

Du kan läsa andra intressanta artiklar på flera språk i webbtidningen sharemouse.hu.